Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проєкті своє кохання. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і частенько радує шанувальників спільним фотографіями.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші квіткової в мережі Instagram.

Публікація Даші Квіткової, скріншот: Instagram
Публікація Даші Квіткової, скріншот: Instagram

"Дві людини. Дві непрості історії. Знайшли один одного, зцілили і стали одним щасливим цілим.", - підписала фотографію Даша Квіткова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До слова, буквально за кілька годин публікація за кілька годин зібрала більше 53 тисяч лайків. Знімок виконано в стилі чорне і біле, що додає йому осіннього шарму. Парочка обрала чорні луки і порадували шанувальників ніжними обіймами. Під фотографією зібралася велика кількість коментарів з компліментами: "Ви неймовірні"; "Ви приклад для наслідування, нехай це ніколи не закінчується"; "Будьте завжди щасливі! Люблю вас"; "Дивлюся на вас і душа радіє"; "Ви такі котики".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадаємо нашим читачам, що телеканал СТБ запустив соціальну діджитальну кампанію #сильна в рамках промокампанії романтичного реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною. Зокрема, піднімається важлива тема існуючих в суспільстві стереотипів щодо жінок, показується їх суперечливість і абсурдність. Про це прес-служба СТБ розповіла спеціально для "Знай.ua".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Холостяк" Добринін завів Квіткову в холодне море, ось так народжується любов: "Не питатиму...".

Як повідомляв Знай.uа, Квіткова розповіла, як це прокидатися поруч з "Холостяком" Добриніним: "Навіть не думайте".

Знай.uа писав, "Ділять бабки" з переможницею "Холостяка" – Добринін злив всю таємницю життя з Квітковою.