Відомий український актор, продюсер і виконавець Андрій Данилко, знайомий нашому телеглядачеві своїм амплуа провідниці Вєрки Сердючки, розсекретив, ким зайнято його серце.

Виявилося, що він давно і щасливо зустрічається з актрисою Інною Білокінь. Це подвійно несподівано, адже по-перше, Інна старша за самого Андрія — їй 52. А по-друге, це ж вона виконувала роль мами Вєрки Сердючки.

Інна Білокінь грала роль мами Сердючки, а в реальному житті виявилася коханою Данилко.

Виявилося, парочка вирушила разом у подорож. Судячи з нових фото, вони чудово проводять час разом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Шанувальники Данилко засипали закоханих коментарями. Одні писали "Ого, несподівано", а інші — "класна пара"," я так і знала","Давно пора". "Щастя вам, хлопці" "Давно пора", "Відмінна новина", "Рада та любов", "гірко", " коли весілля?",» Обожнюю Андрія«,» Чудовий чоловік», Інна, вам невимовно пощастило«,» як я за вас рада", - написали користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Мені хотілося сказати йому "прости": чому помічниця Вєрки Сердючки мовчазна гелю пішла від Данилка

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вєрка Сердючка працювала під землею і повернулася з новими піснями

Також «Знай.иа " писав, що Красуні з "НеАнгелів" приголубили Сердючку: "любимо, захоплюємося"