У Москві, на вулиці Тверській, 22, працює бар "Руки вверх, який відкрив соліст однойменної легендарної групи Сергій Жуков. В основному відвідувачі цей бар хвалять-затишний інтер'єр, ностальгічна музика і вечірки, ненудні вечори.

Правда, навіть занадто ненудні! Telegram-канал "тільки нікому" опублікував відео, де блогер намагається присоромити Сергія Жукова за те, що в його закладі відбувається справжня розпуста! За словами співрозмовника вокаліста, піднявшись на останній поверх і проходячи повз туалет, він бачив, як якийсь молодий чоловік вступає в інтимний зв'язок з не зовсім тверезою панянкою.

"Він її прямо там шпилив!",- із захопленням говорить співрозмовник Жукова на відео. При цьому сам соліст "Руки вверх" відмахувався, сміявся і робив вигляд, що ніяковіє.

Ну, і зовсім даремно напустилися на парочку. Може, їх ностальгія пробила. Адже у скількох з нас все сталося вперше під пісні Жукова? Можливо, почувши музику з ранньої юності, пара вирішила згадати минуле і віддатися романтиці. А що романтика сумнівна, та ще в туалеті, так це справа десята. Щасливі ні годин не спостерігають, ні за локацією не стежать. А ось Жукову стежити за порядком у своєму закладі не завадять.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Боржемська згадала знущання Узєлкова перед розлученням, бігла посеред ночі: "назвав мене..."

Як повідомляв Знай.ua, справа Єфремова: адвокат потерпілих примчав до суду на "дитячому" транспорті

Знай.ua писав, Віталій Козловський заманив Ольгу Сумську в ліжко, особисті цілі-найважливіше