Російський шоумен Максим Галкін, чоловік Алли Пугачової, розмістив в Instagram відео, в якому приміряв на себе образ Миколи Баскова та привітав його з днем народження.

Максим Галкін став знаменитим завдяки пародіям на відомих людей і вже багато років тішить публіку кумедними виступами. У період самоізоляції комік презентував серію перевтілень, такий собі "ностальгічний серіал". Суть проєкту в тому, що Галкін примірює на себе образи відомих акторів та сатириків, копіює їхній стиль.

Цього разу під приціл Галкіна потрапив Басков. Пародист не втримався, щоб не пожартувати над другом, який святкують своє 44-річчя. До дня народження Баскова Галкін приготувався заздалегідь - записав відео, де спародіював пафосні інстаграмні ролики приятеля.

Ставши у величну позу співака, шоумен з подивом виявив, що стояти "як Басков" - важко. Тому поспішив скоріше записати саме привітання.

"Хочу привітати свого друга Колю Баскова і зробити це хочу так, як він зазвичай себе знімає для Instagram ... Ой, а так важко довго стояти", - змушений був визнати Галкін.

Галкін заспівав Баскову привітання, скопіювавши голос товариша.
Гуморист зазначив, що знаходиться в грецькому амфітеатрі, де акустика створюється чудова.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Миколі Баскову, попри іронічний тон привітання, відео все ж сподобалося. Обидва артисти обмінялися люб'язностями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Пугачової Галкін показав свій ″службовий роман″

Як повідомляв портал Знай.ua, Максим Галкін показав, як проходять їхні сімейні вечори

Також Знай.ua писав, чоловіка Пугачової застали за фліртом