Алла Костромічова-відома українська модель і телеведуча шоу "Супер топ-модель по-українськи". Її популярності може позаздрити хто завгодно.

Костромічова підкорила подіуми десятків країн, а зараз вона підкорює серця фанатів, які оцінили її приголомшливий талант телеведучої. Костромічова також активно веде свій Instagram, у неї кілька сотень фоловерів, яких вона регулярно радує цікавим контентом.

Сьогодні, 15 жовтня, Костромічова опублікувала фотографію, яка вразила соціальні мережі. Відома телеведуча опублікувала фото з відвертої фотосесії. На фотографії Алла обіймає себе і демонструє фанатам оголені плечі і спину. Крім того, Костромічова доклала до фотографії вірш власного авторства.

Користувачі залишилися в захваті від публікації телеведучої. Всього за 3 години фотографія набрала більше 30 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розмріявся про попах: "Хлопчикам важче". Володимир Дантес показав миле фото в соцмережі і заговорив про бодіпозитиві і сексизмі.

Як повідомляв " Знай.ua", супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19: "П'ю водичку, інших смаків не відчуваю"

Знай.ua писав, Jerry Heil придумала геніальне рішення на пляжі Одеси-напівгола, але в черевиках.