Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних фотосесій, які є невіддільною часткою цього самого її життя. Нещодавно Астаф'єва похвалилася серією розкішних відвертих знімків із фотосесії для культового глянцю Playboy.

За словами Даші Астаф'євої, фотосесія проходила в одному з номерів готелю в самому центрі Києва, а в ролі фотографа виступив Phil Lee, який раніше працював також зі Світланою Лободою, репером L'one та іншими зірками.

Астаф'єва вже кілька днів постить кадри з цієї фотосесії - як видно, вона їй самій страшенно подобається. Цього разу співачка розмістила фото, на якому вона ніби роздвоюється - одна Даша у чорному топі з глибоким декольте сидить за столом і, кокетливо підперши голову рукою, "стріляє" очима в камеру. А інша Даша стоїть біля вікна, скинувши з пліч пальто, під яким лишень напівпрозорий бюстгальтер. Відвертий образ Астаф'єва доповнила масивним золотим чокером та сережками.

В центрі кадру - пишні груди Даші, яких, як звісно, забагато не буває.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фанати оцінили роботу фотографа і засипали компліментами саму Астаф'єву.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва вразила атмосферними кадрами, похизувавшись розкішними формами

Як повідомляв портал Знай.ua, Даша Астаф'єва підкорила шанувальників жіночною фотосесією

Також Знай.ua писав, Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.