Радянському і російському композитору, артисту федерального державного бюджетної установи культури "Федеральна дирекція музичних і фестивальних програм "РОСКОНЦЕРТ", місто Москва, Юрію Едуардовичу лозі, за розпорядженням Президента Російської Федерації, яким зараз виступає Володимир Путін, оголошено подяку "За заслуги в розвитку вітчизняної культури і мистецтва, багаторічну плідну діяльність".

Читайте Знай в Google News!

За свою багаторічну кар'єру Юрій випустив сім студійних альбомів, починаючи від "Подорож в рок-н-рол" 1983 року і закінчуючи "Заповідні місця" 2000-го року.

Його пісні були досить популярні в період з кінця 1980-х-початку 1990-х років. А манеру виконання можна охарактеризувати як синтез рок-музики, авторської пісні та традиційної естради. Зараз він відомий тим, що коментує велику кількість речей, що відбуваються в Російській Федерації і з популярними людьми.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У січні 2019 року Юрій Едуардович піддав новорічну програму "Блакитні вогники" на російському телебаченні. А зараз набирає обертів скандал з його наміром подати до суду на журі "Голосу" за використання його хіта "Плот".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров в день народження Баскова згадав яскраві моменти з "натуральним блондином": перуки, алкоголь і дивні костюми

Як повідомляв "Знай.ua", Камінська з "НеАнгелів" після розлучення пішла в повний відрив, мрія кожної жінки: "Все, що було під рукою"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін затиснув квіткову в жарких обіймах, осінь холодної вже не буде: "Стали одним цілим..."