Популярний український комік і телеактор Юрій Ткач є досить активним користувачем соціальної мережі Instagram, де на нього підписано понад 1,6 мільйона осіб. Він ділиться зі своїми шанувальниками всілякими смішними фотографіями і відео, що зробив і сьогодні.

Читайте Знай в Google News!

Він відомий ролями в "Одного разу під Полтавою" і "Країна У", а також участю в шоу "Ліга сміху", де в четвертому сезоні став суддею, і "Танці з зірками". У 2019 році є одним з членів команди "Вечірнього Кварталу" замість Володимира Зеленського, який зараз є чинним президентом України.

"А у вас таке бувало, коли якась хрень запала в голову і ти цілий день ходиш і її наспівуєш? ))) ", - підписав він нове відео в Instagram, де наспівує рядки з пісні Олега Газманова під назвою "Мої ясні дні".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ще як буває", "Так, це завжди буває", "Бувало і не раз)))", — написали його фанати в коментарях. Гарік Бірча теж вирішив прокоментувати: "Юрчик, ти що, сів на кактус?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва грайливо оголила перед українцями пишну "душу": "Зрозуміють тільки птахи". Артистка зазначила, що сама фотосесія проходила в одному з номерів готелю в самому центрі Києва, а в ролі фотографа виступив Phil Lee.

Як повідомляв "Знай.ua", модель Playboy з 10-м розміром грудей залишилася зовсім оголеною після гарячого душу

Знай.ua писав, красуня без комплексів, - фітнес-модель Ана Чері "пограла" пишними грудьми лише в сіточці.