Марго Верховцева, яка є учасницею "Супер Топ-моделлю по-українськи", вирішила поділитися з "Новим Каналом" кількома цікавими фактами та історіями зі свого життя, поки ми чекаємо старту Суперсезону мобільного реаліті.

Читайте Знай в Google News!

Про любов до дівчат вона заявила, що це проявилося приблизно до десяти років, на початку пубертатного періоду, коли вона відчула почуття до дівчинки. "До цього у мене не було почуттів ні до кого! Для мене це спочатку було, як даність – мовляв, як може бути інакше? І я не усвідомлювала, що чимось відрізняюся від інших ще роки чотири, до того, як зрозуміла, що мої почуття не такі, як у більшості",-розповіла вона.

Її за це ніколи не засуджували і приймали, тому їй пощастило. Вона не заперечує, що їй коли-небудь може сподобатися чоловік. Однак Марго зараз їй подобаються тільки дівчата і з однією з них вона вже майже рік перебуває у відносинах.

Марго Верховцева, фото: Новий Канал

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про дитинство вона поділилася інформацією, що завжди була пацанкою і більшу частину часу проводила з батьком, а мама просто готувала їй їжу і намагалася одягати в рожеві речі. "Я, що не дивно, постійно відмовлялася і грала з татом в комп'ютерні ігри... в 14 років залишилася без батька", — додала модель.

Про спроби потрапити на "Топ-модель по-українськи" розповіла, що намагалася записати відеовізитку ще три років тому, однак, подивившись всі умови, забула про це до наступного року. Реклама засобу проти молочниці є однією з останніх незвичайних робіт і витратила всього три години на зйомку, за яку отримала хороші гроші.

З чотирнадцяти років вона постійно змінює імідж, що стосується кольору волосся і стрижки. Однак зараз Марго здається, що вона прийшла до свого ідеалу — попелястому блонду з ультракороткою стрижкою.

Марго Верховцева, фото: Новий Канал

"Завжди найважливішим у житті для мене були гроші. І тільки в цьому році я усвідомила, що насправді важливо тільки здоров'я – фізичне і психологічне. Буде здоров'я - буде і все інше", - підсумувала Верховцева про пріоритети.

А про те, чи залишиться Марго в Суперсезоні зі своєю улюбленою стрижкою, дізнаєтеся вже в "Супер Топ-модель по-українськи", старт якого відбудеться вже 16 жовтня на "Новому каналі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров в день народження Баскова згадав яскраві моменти з "натуральним блондином": перуки, алкоголь і дивні костюми

Як повідомляв "Знай.ua", Камінська з "НеАнгелів" після розлучення пішла в повний відрив, мрія кожної жінки: "Все, що було під рукою"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін затиснув квіткову в жарких обіймах, осінь холодної вже не буде: "Стали одним цілим..."