Модель і солістка поп-групи Nikita Даша Астаф'єва знялася в новій інтригуючій фотосесії для журналу Playboy. Деякими фото красуня поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram, викликавши непідробний захват у фанатів. Природно, у фотографіях не обійшлося без еротизму, адже Даша виблискувала своєю ідеальною фігурою в одній тільки нижній білизні.

Втім, у відвертих фотосесіях Астаф'єва давно вже відчуває себе, як риба у воді. Нова серія знімків артистки примітна тим, що на кожній фотографії ми бачимо по дві Даші. Ось вона в облягаючому чорному боді сидить у ванній, а ось — в задумі стоїть біля вікна, і відвертий наряд оголює всі достоїнства її фігури.

Стилісти і фотографи постаралися на славу. Фолловери божеволіють від захоплення і жадання. "Рефлекс або безумовний інстинкт?"—- підписала фотографію знаменитість, заінтригувавши публіку.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.