У нових серіях улюблені героїні відкриють свої таємні сторони і стануть на шляху будь-яких проявів домашнього насильства.

Ще навесні 2020 року глядачі телеканалу «Україна» побачили перші серії детективної драми «Відважні». Серіал розкриває тему боротьби з домашнім насильством, яка вперше була показана на українському телебаченні. На хвилі оновлення роботи правоохоронних органів було створено підрозділ боротьби з домашнім насильством, очолила який капітан поліції Інга Миколаївна Долинська. За словами акторки Ірини Лановенко, яка зіграла головну роль у серіалі, перший сезон «Відважних» знайшов свій відгук глядачів саме тому, що сюжет кожної серії був написаний на реальних подіях. А ось друга частина повідає ще більше цікавого не тільки про роботу підрозділу, а й про особисте життя чотирьох головних героїнь.

серіал "Відважні"
серіал "Відважні"

«Мені подобається ідея, чому саме ці чотири жінки з’явилися у підрозділі. Свого часу у них теж були проблеми, і в другому сезоні глядачі дізнаються про їхнє життях набагато більше, – поділилася акторка Ірина Лановенко. – Навіть моя Інга в нових серіях зміниться і дуже сильно. Це буде абсолютно інша жінка, тому що зачеплять таємну частину її життя».

Правою рукою капітана «Відважних» стала майор Рената Маркович, яку зіграла відома акторка Олександра Люта. Серйозна і впевнена Рената підкорила серця глядачів. За словами акторки, її героїня дуже схожа на неї саму. Тому для неї було особливо приємно те, що шанувальники високо оцінили її роботу.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

серіал "Відважні"
серіал "Відважні"

«Можливо, люди побачили відповіді на свої питання. Для когось цей матеріал і інформація, яку ми подаємо, є соломинкою. Ну і, плюс до того, в кінці кожної серії глядачі отримували номер телефону гарячої лінії, на яку реально можна звернутися, – коментує Олександра Люта. – Я сподіваюся, що другий сезон отримає ще більший відгук, адже він відкриє минуле кожного члена команди. Глядачі нарешті дізнаються про ті історії, які привели нас до підрозділу і мотивують допомагати жінкам у складних ситуаціях».

Також нові серії «Відважних» повідають шокуючу історію життя IT-фахівця підрозділу – Уляни Біляк, яку зіграла популярна акторка Дар’я Петрожицька. Стане зрозуміло не тільки минуле, а й майбутнє психолога Соломії Дідух (акторка Олександра Гончарова), яка в кінці першого сезону потрапила в жахливу аварію. А ось головний український Чак Норріс – персонаж Гончарук, в крайніх серіях першого сезону залишив за собою загадку – чи залишиться він у підрозділі. Актор Андрій Мерзлікін, який грає героя нашого часу, зізнається – друга частина детективної драми стане справжньою сенсацією для глядачів:

«Обіцяю, що буде цікаво! Сценаристи великі молодці: у другому сезоні дуже багато сюжетних поворотів, змінюються лінії поведінки персонажів і їхнє ставлення одне до одного. З'являються нові події, до яких ніхто не був готовий», – заінтригував Андрій Мерзлікін.

Але головне – серіал «Відважні» не лише порушує тему боротьби з домашнім насильством, а й безпосередньо допомагає жінкам. У кінці кожної серії глядачам каналу «Україна» надається телефон Національної гарячої лінії Громадської організації «Ла Страда-Україна», яка підтримує жертв насильства. За час трансляції «Відважних» надійшло 2856 звернень від постраждалих, які дізналися про послуги гарячої лінії завдяки серіалу.