Співачка Катя Вандіна поділилася відеокліпом на пісню під назвою "Мама говорила". Вона зовсім недавно вийшла заміж за форварда київського "Динамо" Данила Сухоручка. Причому, дівчина є не тільки виконавицею цього треку, але і автором новинки.

Читайте Знай в Google News!

Катя заявила про те, що у неї було бажання написати пісню про себе і мотивації, що дозволяє постійно вести її до заповітної мети. "Стаючи старше, ми не завжди чуємо самих себе. Потрібно завжди йти вперед: діяти, любити і досягати бажаного! І прислухатися до мами :)", — розповіла Вандіна.

Катя Вандина, фото: M1 Agency

Відзначається, що зйомки кліпу проходили на даху одного з торгових центрів столиці України і на репетиційній студії. Саме там, де пройшов перший міні-концерт виконавиці. Режисером відео виступила Катя Царик, яка поділилася своїм баченням готового матеріалу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відео вийшло атмосферним: все побудовано на почуттях і живих емоціях, які складніше в реалізації, ніж трюки і ефекти. Мені було дуже комфортно працювати з тезкою. Завдяки тому, що вона сама пише музику і слова, вона чітко знає, про що співає! Це дуже відчувається", - підсумувала постановниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Агент 008 на прогулянці!": Безруков розсмішив з дворічним сином

Як повідомляв "Знай.ua", відверте зізнання Нікітюк змусило грайливу Кароль бентежитися: "Чому не Тіна Балан?"

Знай.ua писав, Повалій несподівано з'явилася, щоб передати Баскову привіт з Києва.