Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня поділилася секретом приготування по-справжньому осіннього напою-глінтвейну. За словами Лілії, цей напій необов'язково повинен бути алкогольним і готуватися на основі вина, також його можна зробити на основі виноградного соку. Саме рецептом такого теплого безалкогольного глінтвейну Ребрик поділилася з фантами.

Читайте Знай в Google News!

"Якби мене запитали яким напоєм для вас є осінь, то я б не замислюючись відповіла:"глінтвейн"! І, звичайно, зовсім необов'язково алкогольний. Я взагалі дуже люблю гарячі ароматні напої: такі, знаєте, щоб нотки цитруса і ванілі літали в повітрі. І щоб аромат кориці дурманив голову.

Ось який я глінтвейн люблю готувати (може, це і не зовсім глінтвейн, але ми називаємо його саме так). Беремо літр виноградного соку (дуже бажано, щоб був домашній виноградний сік або хоча б дуже якісний) 1 яблуко; 3 скибочки лимона; 2 столові ложки родзинок; 1 паличка кориці; імбир; цукор на смак (Я кладу 1 столову ложку). Ще можна додати трохи мускатного горіха; 2 зірочки бадьяна і 5-6 бутонів гвоздики, але від бадьяна і гвоздики у мене часто болить голова, то я їх не кладу. Імбир чистимо, промиваємо, ріжемо тоненькими пластинками, яблуко розрізаємо на скибочки.

Популярні новини зараз

Комаров зі "Світу навиворіт" показав сумну правду про українців: "Роблять це не через бідність"

Укрзалізниця відправила українців на карантин, каси закриті: "Більше жодних квитків"

Ірину Білик рознесло на "Осколки": "Зустрів і покохав"

Власниця елітної школи розкрила правду про дітей Зеленського: "Постійний тиск"

Показати ще

У каструлю наливаємо сік. Кладемо Яблуко, лимон, родзинки і цукор. Нагріваємо сік, але до кипіння не доводьте, як тільки на поверхні з'являться бульбашки, вимикаємо вогонь і додаємо спеції. Накриваємо кришкою і даємо настоятися напою 10 хвилин. Все! Готово! Нехай він зігріває Вас цією осінньою суботою своїм ароматним теплом", - написала Лілія Ребрик.

View this post on Instagram

Якби мене спитали яким напоєм є для вас осінь, то я б не замислюючись відповіла: «глінтвейн»! І, звісно, зовсім необов’язково алкогольний. Я взагалі дуже люблю гарячі пахучі напої: такі, знаєте, щоб нотки цитрусу та ванілі літали у повітрі. І щоб аромат кориці дурманив голову. Ось який я глінтвейн люблю готувати (може, це і не зовсім глінтвейн, але ми називаємо його саме так). Беремо літр виноградного соку (дуже бажано, щоб був домашній виноградний сік або хоча б дуже якісний); 1 яблуко; 3 скибочки лимону; 2 столові ложки родзинок; 1 паличка кориці; імбир; цукор за смаком (я кладу 1 столову ложку). Ще можна додати трохи мускатного горіху; 2 зірочки бадьяну і 5-6 бутонів гвоздики, але від бадьяну і гвоздики в мене часто болить голова, то я їх не кладу. Імбир чистимо, промиваємо, ріжемо тоненькими пластичночками, яблуко розрізаємо на скибочки. У каструлі наливаємо сік. Кладемо яблуко, лимон, родзинки і цукор. Нагріваємо сік, але до кипіння не доводимо, щойно на поверхні з’являться бульбашки, виключаємо вогонь і додаємо спеції. Накриваємо кришкою і даємо настоятися напою 10 хвилин. Все! Готово! Хай він зігріває вас цієї осінньої суботи своїм ароматним теплом ❤️ смачного! #рецептивідліліребрик #смачноговідребрик Фото @kol.mee Coat @solh.ua

A post shared by Лілія Ребрик (@liliia.rebrik) on

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, телеведуча Лілія Ребрик показала, що вона "дико любить", приспускаючи піджак з плечей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська колега кума Лободи знайшла ліки проти осінньої депресії, з таким декольте – не гріх.

Також портал "Знай.ua" писав, що телезірка Лілія Ребрик показала найближчу людину - як дві краплі води.