Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня поділилася секретом приготування по-справжньому осіннього напою-глінтвейну. За словами Лілії, цей напій необов'язково повинен бути алкогольним і готуватися на основі вина, також його можна зробити на основі виноградного соку. Саме рецептом такого теплого безалкогольного глінтвейну Ребрик поділилася з фантами.

Читайте Знай в Google News!

"Якби мене запитали яким напоєм для вас є осінь, то я б не замислюючись відповіла:"глінтвейн"! І, звичайно, зовсім необов'язково алкогольний. Я взагалі дуже люблю гарячі ароматні напої: такі, знаєте, щоб нотки цитруса і ванілі літали в повітрі. І щоб аромат кориці дурманив голову.

Ось який я глінтвейн люблю готувати (може, це і не зовсім глінтвейн, але ми називаємо його саме так). Беремо літр виноградного соку (дуже бажано, щоб був домашній виноградний сік або хоча б дуже якісний) 1 яблуко; 3 скибочки лимона; 2 столові ложки родзинок; 1 паличка кориці; імбир; цукор на смак (Я кладу 1 столову ложку). Ще можна додати трохи мускатного горіха; 2 зірочки бадьяна і 5-6 бутонів гвоздики, але від бадьяна і гвоздики у мене часто болить голова, то я їх не кладу. Імбир чистимо, промиваємо, ріжемо тоненькими пластинками, яблуко розрізаємо на скибочки.

У каструлю наливаємо сік. Кладемо Яблуко, лимон, родзинки і цукор. Нагріваємо сік, але до кипіння не доводьте, як тільки на поверхні з'являться бульбашки, вимикаємо вогонь і додаємо спеції. Накриваємо кришкою і даємо настоятися напою 10 хвилин. Все! Готово! Нехай він зігріває Вас цією осінньою суботою своїм ароматним теплом", - написала Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, телеведуча Лілія Ребрик показала, що вона "дико любить", приспускаючи піджак з плечей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська колега кума Лободи знайшла ліки проти осінньої депресії, з таким декольте – не гріх.

Також портал "Знай.ua" писав, що телезірка Лілія Ребрик показала найближчу людину - як дві краплі води.