Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка в минулому була народною депутаткою від "Радикальної партії Олега Ляшка", часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала в мережі незвичайні чарівні фото з концерту, а в підписі до них поділилася особистими переживаннями.

Читайте Знай в Google News!

"У дитинстві, я буквально змусила батьків віддати мене в муз школу. Я імітувала гру на фортепіано, використовуючи всі можливі поверхні: двері, стіни, обідній стіл, підвіконня, шафа, де зберігалися мамині красиві сукні і лакові туфлі, які я успішно вигризла. Загалом, в 7 років диво сталося - я поступила в муз. школу! Вже пізніше я буду мріяти, щоб школа зникла з лиця землі і буквально ревіти білугою над творами Рахманінова і Ліста, тому що всі подружки пішли гуляти, а мені потрібно займатися...

Але ось що цікаво, серед усього цього - саме твір музики мене надихало, я навіть виграла в конкурсі композиторів, будучи 13-ти річним підлітком. Фортепіано - Це магія, нереальної краси тембр, найбільше на світі я люблю саме цей інструмент! ДО РЕЧІ, віолончель постійно змагається з моїм улюбленим ф-но, я готова померти від щастя, коли слухаю Божественну гру на віолончелі. Уявляєте, я часто чую від колег, що занадто люблю музику, адже потрібно мати тверезий розум, коли займаєшся комерцією. Я вважаю - музику неможливо любити занадто сильно. Вона або є в тобі, або ні! І всі легендарні твори, будь то класика, або ж поп - вони володіють нервом, емоцією, з холодним розумом таке просто неможливо створити! Будьте пристрасними у всьому, чим займаєтеся в житті! Навіть коли готуєте вишневий пиріг - готуйте його з усією пристрастю і любов'ю", - розповіла Злата.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.