Олена Шоптенко разом з Дмитром Дікусаром були однією з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, проте чотири роки тому вони розірвали шлюб, зберігши дружні стосунки і продовжуючи разом працювати. 32-річна танцівниця в інтерв'ю для програми "Зоряний шлях" заявила, що встигла повінчатися з першим чоловіком.

Читайте Знай в Google News!

Зараз, з 2016 року, Шоптенко заміжня за власником рекламного бізнесу Олексієм Івановим, проте з ним не було пишного весілля. Вони лише розписалися в РАГСі без свідків через півроку після знайомства. Вона щаслива в шлюбі, але так і не встигла розвінчатися з Дікусаром, проте все ж знаходиться в процесі розірвання Союзу перед Богом.

"Ми до цього дуже серйозно поставилися. Ми так хотіли, ми це зробили. Життя показало інше", - заявила Олена Шоптенко. Вони були знайомі ще задовго до початку роману. А весілля зіграли біля підніжжя гори Казбек в Грузії.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Я не шкодую про це. Ми зробили дуже круте свято для себе і для своїх рідних", – підсумувала танцівниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в політиці не тільки "дружки" Зеленського, учасник "Дизель шоу" заявив про відхід туди - "Всі підуть"

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак зробила це і купається в променях щастя, Каменських не дотримала слів: "Страждати...". Розповідає про почуття закоханих людей: як часом все непросто і неоднозначно.

Знай.ua писав, Настя Каменських влаштувала ураган в голові українців: "Обирайте собі…"