Скромна, ніжна і при цьому дуже сексуальна українська артистка Тіна Кароль знялась для відомого глянцю Vogue Ukraine. Зірка отримала шквал емоцій у сотнях коментарів під фото. Багато робили Тіні компліменти, однак знайшлись і злісні хейтери, які відверто обізвали улюбленицю мільйонів. Дехто порівняв відвертість Тіни з Настею Каменських.

Читайте Знай в Google News!

Однак небайдужа коментаторка Ольга Дорошенко вдалась до крайнощів, переплутавши націоналізм із нацизмом... Підписниця назвала фігуру Кароль просто неприпустимими словами.

"Насправді її фігура в геть іншому стані(( всі можуть це бачити в передачах і кліпах. звичайна жи*****ка фігура, яка вже пливе. Треба не в корсетні сукні залазити, а в залі більше часу проводити", - написала хейтерша Дорошенко.

І в наступному коментарі ще додала, що вона націоналіст і ще розповіла про деякі високі матерії.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Кароль//www.instagram.com/tina_karol/
Кароль//www.instagram.com/tina_karol/

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.