Український співак Олександр Пономарьов поділився зі своєю аудиторією "пророчим" зображенням, яке немов передбачає практику соціального дистанціювання, яка набула поширення через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост був розміщений на сторінці Пономарьова у соціальній мережі Instagram.

Пономарьов, фото facebook
Пономарьов, фото facebook

Так, на ілюстрації можна побачити людей, які керують індивідуальними транспортними засобами. Цікаво, що люди ізольовані один від одного прозорими ковпаками — таке нововведення було б особливо цінним в умовах ризику зараження респіраторними інфекціями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"У 1962 році італійський журнал пофантазував як будуть жити люди у 2022 році ! Соціальна дистанція?", — підписав публікацію Пономарьов.

"Наврочили", "Так воно і буде, навіть без фантазії. Помилуй нас ГОСПОДИ", "Щось мене не радує така перспектива...", - написали у коментарях під постом шанувальники.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Пономарьов В обіймах Могилевської і Білик зробив "щиросерде зізнання"

Також, "Знай.uа" писав, що Пономарьов дотепно привітав усіх Олександрів з днем Ангела