Переможець проекту "Танці з зірками " хореограф Євген Кот зізнався, що до танців займався карате. Про це він розповів в інтерв'ю для Катерини Осадчої. Відео опублікували в YouTube-каналі Світське життя.

Читайте Знай в Google News!

Осадча взяла інтерв'ю на прем'єрі документального фільму про українську дзюдоїстку Дарину Білодід.

" я колись в дитинстві ще до того, як почав займатися танцями, займався карате. У мене вже був тоді зелений пояс. Нічого вже не пам'ятаю зараз. Кілька змагань я переміг, став переможцем Херсона", - зізнався він.

Осадча поцікавилася, чому він кинув карате, адже для хлопчика в Херсоні на той час карате – зрозуміле заняття, а танці – не дуже.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

" Коли я здавав свій пояс на жовтий пояс мій тренер сказав, що ти так красиво дерешся, тобі б в кіно зніматися. А весь час мама хотіла, щоб я танцював. Я поміняв школу і пішов в ліцей мистецтв, де почав займатися танцями", - зізнався кіт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка " Танці з зірками "показав таланти своєї малятка, плаває, малює і" валить " нокаут однієї лівої.

Як повідомляв Знай. ua, українські зірки спробували себе в новому челленджі TikTok.

Також Знай. ua писав, що як пройшло пишне весілля Остапчука і Гірник.