Іраклі Макацарія досить відомий в Україні грузин, в першу чергу завдяки участі в шостому сезоні "Холостяка" і проекті "Танці з зірками". Підкачаний красень зумів підвищити рейтинги телеканалу СТБ і "1+1". А зараз, як тільки Україна відкрила кордони для іноземців, Іраклі скористався цією можливістю, щоб приїхати, так як протягом усього карантину (7 місяців) він провів на узбережжі Чорного моря в Батумі.
Читайте Знай в Google News!

В ефірі телепередачі "Світське життя", він Катерині Осадчій розповів про те, що у нього було чудова можливість відпочити. Але незважаючи на це, паралельно йшла робота над його телешоу. Перебував він не тільки в Батумі, за період карантину йому вдалося об'їхати всі регіони Грузії і показати місцеві краси.

На питання про те, як йому вдалося зберегти спортивну роботу, незважаючи на меншу кількість роботи і активності, він відповів: "Я дуже багато часу приділяв спорту, щодня проводив тренування в прямому ефірі соціальних мереж. Десь на п'ять місяців викреслив з раціону м'ясо". І додав, тому шашликів у нього не було.

Тренеру 9 сезону шоу "Зважені та щасливі" вдалося приєднатися до старовинного свята збору врожаю винограду в Грузії, яке відзначається з кінця вересня до середини жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, виконавець хіта "Блакитний місяць" Борис Моїсеєв розповів всю правду про свою хворобу: "Хочу спокою"

Як повідомляв "Знай.ua", Пономарьов побачив пророцтво про пандемію у Старому журналі: "наврочили"

Знай.ua писав, Дорофєєва і MamaRika чесно зізналися: є котлети, борщ і пиріжки можна, не поправляючись.