Вже цієї осені на телеканалі СТБ стартує нове шоу "Холостячка", в якому свого обранця шукатиме переможниця "Танців з зірками", зірка серіалу "Кріпосна", відома українська акторка Ксенія Мішина. На сторінці проекту Instagram розповіли про майбутню прем'єру нового шоу і чого очікувати глядачам від головної героїні.

Читайте Знай в Google News!

"Краса врятує світ? @misha.k.уа. У романтичному реаліті "Холостячка" ви познайомитеся зі справжньою Ксенією Мішин. Ми всі звикли спостерігати за її ролями, перевтіленнями і неймовірно різними характерами героїнь. Проте вже 23 жовтня Ксенія постане перед камерами без сценарію, вивченого тексту і партнерів по знімальному майданчику. Реаліті "Холостячка" – справжній життєвий етап, який Ксенія пройде разом з нами! Не пропустіть прем'єру вже 23 жовтня о 19:00 на # СТБ. # МожливоВсе # Холостячка #bachelorette", - йдеться на сторінці проекту в соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.