Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новими фото, на яких з'явилася в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім відображена в цікавій локації, вона і так і сяк крутиться перед камерою, змінюючи пози. Перед камерою модель з'явилася в довгій темній сукні з великим вирізом на всю спину, під якою видно тонкі червоні трусики. Її довге волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж, в руках вона тримає величезну чорну сумку. У підписі до публікації Кардашьян розповіла про нову колекцію власного бренду. Шанувальники Кім в захваті від фотографій, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.