Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спокусливі фото, на яких з'явилася в компанії батька своєї дочки Тревіса Скотта.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі і її бойфренд позують перед камерою в цікавій локації – вони стоїть у світлому приміщенні біля дверей. На ній сексапільний наряд, який складається з прозорого бежевого плаття, під яким видно чорну білизну, і поверх якого вона накинула темний піджак цікавого фасону. свій образ модель доповнила "золотою" сумочкою і оригінальними туфлями. А ось Скотт поруч з нею несподівано почав роздягатися, і на одному з фото з'явився з голим торсом. Також можна помітити, що він клеїться до Кайлі, і його абсолютно не бентежить камера. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що названі 5 наймолодших і найбагатших знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.