Дан Балан і Тіна Кароль — один з найяскравіших і найбільш обговорюваних дуетів українського шоу-бізнесу. Сьогодні тільки ледачий не приписував їм роман і не смакував чуток про те, що Балан і Кароль насправді разом. Тіна вже навіть встигла познайомитися зі знаменитою мамою Дана-співачкою Людмилою Балан, і пообіцяти, що приїде до Дана. Ніжно обіймаючись і недвозначно посміхаючись один одному, фліртуючи у всіх на очах, Балан і Кароль самі підливають масла у вогонь! Ну, а фанати раді старатися.

У соціальній мережі Instagram існує безліч фан-сторінок, де шанувальники розміщують реальні фотографії Дана і Тіни разом, а також романтичний фотошоп, силами якого фанати роблять Дана і Тіну все ближче і ближче. Вже навіть вагітність їй" домальовували", і дитину в колясці. Але фантазії немає меж.

Так, фан-аккаунт "Mr and Mrs Balan" в Instagram опублікував чергову фотороботу, де Дан і Тіна сидять під різдвяною ялинкою і обіймаються в смугастих піжамах. Вийшло досить мило. А деякі "Жовті" ЗМІ навіть встигли потягти цей очевидний фотошоп до себе і видати бажане за дійсне. Чи зустрічаються Дан Балан з Тіною Кароль — досі загадка і інтрига. Але того, що вони дуже гармонійно виглядають разом, у них не відняти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.