Телеведучий Володимир Остапчук раніше був прикладом позитивного в усіх відношеннях чоловіка і сім'янина. Поки не розлучився з матір'ю своїх дітей Оленою Войченко, розчарувавши багатьох шанувальників.

Але сумувати за Войченком Остапчук довго не став і досить швидко завів собі нову кохану — його обраницею стала юристка Христина Горняк. Незважаючи на відносно недовгий термін відносин, пара вже встигла пройти разом через багато чого. У тому числі, разом перехворіти коронавірусом, через якого весілля довелося перенести. Але в підсумку, 15 жовтня пара все ж вступила в законний шлюб.

На своїй сторінці в Instagram Володимир Остапчук опублікував весільне відео і поділився враженнями про це торжество. Здається, він залишився в повному захваті. Телеведучий навіть зізнався, що хотів би проживати цей момент знову і знову, поставивши його на slowmotion

"Разом ми можемо все❤️

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Я б хотів поставити наше весілля на slowmo, пережити ще раз і навіть зараз, коли пишу ці рядки - розпливаюся в усмішці і ніжності.

Я дуже чекав НАШ ДЕНЬ, я його представляв і прокручував, але навіть у найсміливіших мріях не міг уявити, що буде так КРУТО", — написав щасливий Остапчук, подякувавши всім, хто допоміг організувати торжество.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ледь розлучений Остапчук знову одружився: "ми можемо все!".

Як повідомляв Знай.иа, весілля Остапчука і Гірник: наречена видала, чому "залишила" Володимира перед важливим днем.

Знай.иа писав, Володимир Остапчук показав ту єдину, заради якої готовий бути захисником завжди і це не нова кохана.