Солістка гурту "Блестящие" Ольга Орлова підкорила серця багатьох чоловіків. Про романи зірки ходили найрізноманітніші чутки. Одного разу доля звела Ольгу з успішним бізнесменом Олександром Кармановим, заради співачки він розлучився з Наталією Лагодою.

Читайте Знай в Google News!

З нею Олександр прожив у цивільному шлюбі три роки і допоміг стати популярною співачкою. Він купував пісні своїй обраниці, допоміг записати і випустити сольний альбом і зняти відеокліпи. Пісні у виконанні Лагоди зазвучали по радіо і телевізору. З кожним днем співачка Наталія Лагода ставала все популярнішою. Все обірвалося в один момент.

Гурт "Блестящие", фото Leaflover Club
Гурт "Блестящие", фото Leaflover Club

Особливо важко довелося Лагоді після того, як Ольга Орлова народила від Олександра Карманова сина. У Наталії стався нервовий зрив, вона приходила в нічний клуб колишнього чоловіка. В руках у неї був згорток. У ньому лежала лялька, загорнута в пелюшки. А Лагода всім розповідала, що це дитина, яку вона народила від свого цивільного чоловіка.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Одного разу Лагода публічно сказала прокляття на адресу розлучниці. Вона прокляла Орлову за зруйновані відносини з Кармановим.

Згодом колишня дружина бізнесмена спробувала покінчити життя самогубством. Вона вистрибнула з вікна п'ятого поверху, але вижила. Лікарі довго боролися за її життя. Їм вдалося врятувати Наталію, але при цьому їй необхідно було пройти 12 операцій. Дівчина залишилася назавжди інвалідом. Вона три роки відновлювалася після падіння. Вона вчилася всім навичкам знову. Адже вона не могла говорити, сидіти, ходити.

Наталія Лагода поїхала до рідного міста Черкаси. Адже там жив її син від першого шлюбу. У рідному місті їй надав моральну підтримку друг дитинства і однокласник Віталій Семененко. Незабаром сім'я переїхала до Луганська. Відомо, що подружжя почало зловживати спиртними напоями. В результаті такого способу життя Наталя померла від запущеної форми пневмонії у віці 41-го року.

У цей час кар'єра Ольги Орлової стрімко йшла вгору. Журналісти не раз цікавилися у "блискучої", чи не мучить її совість. На це Орлова щоразу стверджувала, що вона ні в чому не винна.

Здавалося, що щастя з Кармановим триватиме вічно. Однак все скінчилося через 4 роки після знайомства. Як стверджує Ольга, всьому виною стало те, що вона більше часу приділяла розвитку своєї кар'єри.

Ольга Орлова недовго залишалася одна. В неї був роман з продюсером Ренатом Давлетьяровим, нетривалі стосунки із заможними чоловіками Петром Аксьоновим і Іллею Платоновим.

Деякі люди стверджують, що Ольга Орлова не може влаштувати своє особисте життя через те самого прокляття Наталії Лагоди. Так це чи ні невідомо. Однак закон бумеранга ще ніхто не скасовував.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета Боярська розповіла про наркотики та алкоголь, чим "грішила" донька Д'Артаньяна. Єлизавета Боярська на сьогодні є відомою акторкою, щасливою дружиною та мамою двох дітей

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак згадала інтернат і рятівну мрію. Ані Лорак пробачила своїм батькам похмуре дитинство

Також "Знай.ua" писав, що Сумська зробила відверте зізнання про свій перший шлюб - "Бере сокиру і...". Ольга Сумська здивувала зізнанням про перший шлюб