Російський актор Олексій Панін продовжує епатувати публіку після скандалів через його сексуальну поведінку. У мережі можна знайти відео найрізноманітніших активностей Паніна: однією з найбільш резонансних історій сала та, на якій чоловіка зафільмували за втіхами з псом. Саме цей аспект своєї скандальної слави він іронічно прокоментував на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Читайте Знай в Google News!

На фото Панін сидить на літній терасі кафе разом з маленькою собачкою.

"Сніданок з коханою дівчиною!", — підписав актор світлину, жартуючи щодо ймовірності близьких стосунків з собачкою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Багато хто з коментаторів оцінив гумор артиста.

"Самотроллінг вищого гатунку!", "Дуже підходите один одному, знайшли хоч до старості років, дуже раді за Вас", — написали вони.

Інші ж розцінили такі жарти як недоречні.

"Бридко після всього ... навіть невинне фото огидне", — написав один з користувачів соцмережі.

Однак дехто намагався примирити обидві сторони.

"Блін люди, на столі дві чашечки з кавою, явно що це дівчина не з шерстю і не з хвостом, а фотографує позитивного людяного актора ваше надбання нашої Батьківщини. НАВІЩО ПИСАТИ ТАКУ б** гидоту", - оригінально інтерпретував знімок інший підписник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українець влаштував дівчині романтику посеред вулиці, пішоходи шокованіі: "Оце дятел! А на море грошей не вистачило?!".

Як повідомляв Знай.uа, скандальний Панін зізнався у своїх інтимних пригодах на заправці: "Мені було 14".