Зовсім недавно стало відомо, що Тіматі стане новим головним персонажем в російському шоу "Холостяк". Репер розлучився з Анастасією Решетовою, матір'ю своєї дитини, і вже готовий шукати собі нову обраницю. Він буде її обирати на шоу. Красуні поборяться за серце співака.

Читайте Знай в Google News!

Коли дівчата дізналися, що саме Тіматі буде учасником, було встановлено рекорд за кількістю заявок.

Тіматі, фото: ura.ru
Тіматі, фото: ura.ru

Понад тридцять тисяч представниць жіночої статі захотіли поборотися за серце Тіматі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Серед них опинилася і екс-учасниця "Дому 2" Марина Мексика. Повідомляється, що на даний момент її кандидатуру не підтвердили, але вона навіть спробувала скористатися своїми зв'язками, щоб підвищити ймовірність участі в шоу.

Слід зазначити, що пекуча брюнетка Марина Мексика теж недавно розлучилася зі своїм коханим і тепер просто марить потрапити у популярне реаліті. Артем Піндюра сказав, що бажає Марині тільки добра. Колишня пара залишилася в нормальних відносинах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.