Колишня дружина артиста Сергія Пархоменка, більш відомого під псевдонімом Серьога, Поліна Ололо у відвертому інтерв'ю ведучій Нового каналу Ганні Олицькій для її YouTube-каналу "Без комплексів" зізналася, що їй доводилося терпіти у відносинах з відомим репером.

Читайте Знай в Google News!

Популярний реп-виконавець і танцівниця екзотичної зовнішності – Їхні стосунки починалися дуже романтично. Однак навіть двоє дітей, що народилися в цивільному шлюбі пари, не втримали їх разом. Причиною тому, як каже Поліна Ололо, є зради і агресія з боку Серьоги.

" це просто така людина. Він повинен, вибачте, мати все, що рухається, – відверто розповіла дівчина в інтерв'ю ведучій Нового каналу для її YouTube. - Йому не важливі почуття. У нього якийсь тваринний інстинкт".

Поліна Ололо, кадр з відео
Поліна Ололо, кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Коли Поліна намагалася поговорити, музикант все заперечував.

" я бачила листування з дівчатами, - каже вона. - Історії, що він зі мною не живе, що спимо в різних кімнатах, і нас пов'язують тільки діти. Але він все заперечував. І я вірила".

Коли ж репер запідозрив, що кохана теж може йому зраджувати, розлютився. Той випадок ледь не закінчився для неї плачевно, каже Поліна Ололо.

Поліна Ололо, кадр з відео
Поліна Ололо, кадр з відео

"хтось йому сказав, що у мене з'явилися нові стосунки, – згадала в інтерв'ю ведучій Нового каналу екс-дружина Серьоги. - Хоча у мене ніколи нікого не було за весь час нашого з ним спільного життя. Я не встигла роздягнутися, як він мене вдарив. Забрав мій телефон і став писати всім: "Ідіть на...", а потім викинув в озеро. Не знаю, скільки разів втрачала свідомість, скільки разів він бив мене по голові. Я лежала і кричала, а коли вже не могла – просто терпіла.

У будинку на той момент був водій репера, але він не спустився, щоб допомогти дівчині.

"на наступний день, коли побачила себе в дзеркалі, подумала, що моя зовнішність більше ніколи не буде такою, як раніше, – зізналася Поліна Ололо. - Тоді мені допоміг чоловік, який працював у Серьоги в охороні. Він боксер, і знав, як лікувати травми. Побачивши мене, сказав:"таке враження, що по твоїй голові стрибали".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина репера Серьоги звинуватила Україну в руйнуванні життя її дітей.

Як повідомляв Знай. ua, колишня дружина репера Серьоги Поліна Ололо благала про допомогу через трагедію з дітьми.

Також Знай. ua писав, що репер Серьога ховає синів від колишньої дружини в будинку під Харковом, мати вбивається за дітьми півроку.