Первістка народила довгонога Клео, вона ж Юлія Біньковська, з третього сезону "Топ-моделі по-українськи" на Новому каналі. Юлія зізналася, що навіть не відразу зрозуміла, що у неї почалися перейми і дуже кричала в пологовому будинку.

Читайте Знай в Google News!

"Як і вся Україна, я готувалася 16 жовтня до перегляду прем'єри СТМПУ. Але в ніч з 15 на 16-е щось почало різати внизу живота, я спочатку навіть не зрозуміла, що це сутички, — поділилася Юлія. - Вже о 12 ранку я вирушила до лікарні. Народжувала в звичайному пологовому будинку в Луцьку, де народилося практично все місто, і де давно працюють перевірені лікарі.

Топ-модель по-українськи, прес-служба Нового каналу
Топ-модель по-українськи, прес-служба Нового каналу

Роботою лікарів дівчина дуже задоволена - вони підтримували її і в усьому допомагали. А ось самі пологи були болючими.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Народжувала сама, кесарів розтин не робили, щоб зберегти фігуру. Якщо чесно, думала, що помру — так було боляче! Не знаю, як мене витримали лікарі, тому що я кричала, як скажена, — зазначила випускниця модельного реаліті Нового каналу. - До речі, коли їхала в пологовий будинок, думала, що не буду кричати під час пологів. Не розуміла, чому всі це роблять. Зараз згадую ці думки зі сміхом".

Топ-модель по-українськи, прес-служба Нового каналу
Топ-модель по-українськи, прес-служба Нового каналу

У Юлії та її хлопця Антона народився син вагою 3,8 кг і зростом 52 см.і мама, і малюк почувають себе добре. Дівчина звикає до нового статусу і вчиться доглядати за дитиною.

" у пологовому будинку малюкові кожен день міняли памперси, підмивали, переодягали. А я дивилася і вчилася. Вже двічі сама поміняла памперс, начебто вийшло — - посміхається Біньковська. - Вдома мені допомагатимуть мама і Антон. Антон, правда, поки що боїться навіть взяти сина на руки, але нічого — навчиться".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, топ-модель по-українськи Алла Костромічова розповіла про хворобу чоловіка-іноземця.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча СТМПУ Соня Плакидюк зізналася, що любить її "носик".

Також Знай. ua писав, що супервипробування на СТМПУ не пощадили моделей, 6 учасниці вигнали відразу.