Юлія Саніна, співачка, фронтвумен гурту The Hardkiss активно ділиться усіма подробицями своєї участі у телепроєкті “Танці з зірками”, що виходить щонеділі на телеканалі “1+1”. На своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” Саніна показує різноманітні фото та відео з підготовки до ефірів. Цього разу Саніна звернула увагу на свій образ у стилі пін-ап для останнього епізоду шоу.

Читайте Знай в Google News!

Пін-ап - стиль одягу та життя, який набрав популярність у середині минулого століття. Центром цього стилю стало США. Пін-апу притаманні високі зачіски, відкриті декольте і короткі пишні спідниці. Окрім одягу пін-ап це ще й манера позування і поведінки. Сценічний образ Саніною для останнього шоу абсолютно відповідав стилістиці пін-ап: на співачці була коротка джинсова спідничка, сорочка у клітинку підвязана під грудьми, і ліфчик з загостреними чашечками. Саніна так прокоментувала свій образ: “Обожнюю Pin-up! Мої улюблені фільми Посмішка Мони Лізи, Прислуга зняті в стилістиці 40-50-тих💓”.

Фанати та підписники Саніною активно коментували як образ, так і танець пари. Саніна нині є однією із найсильніших учасниць проєкту.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заміжня солістка The Hardkiss сповна розкрила свою сексуальність в обіймах чужого чоловіка: "Неймовірна".

Як повідомляв Знай.ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.