Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала незвичайні фото, на яких позує, мабуть, на якійсь вечірці.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Аллу можна побачити в темній кімнаті, яку висвітлюють софіти, схоже, вона знімалася в ресторані. Перед камерою красуня з'явилася в спокусливому вбранні - на ній короткі чорні шорти і прозорий бежевий топ, який підкреслив її пружні принади. Волосся дівчини акуратно укладені, а на її обличчі яскравий макіяж, схоже вона відображена під час запального танцю. У підписі до публікації Добкіна написала: "Танці теж були". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію Алли, засинаючи її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.