Олексій Потапенко – відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедне фото з Настею під час роботи.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Потап зобразив себе і дружину, мабуть, в студії звукозапису. Сам він стоїть на передньому плані, а ось Каменських стоїть в куточку спиною до камери і самозабутньо співає в мікрофон. При цьому можна помітити, що співачка так захопилася, що мимоволі сунула руку в штани до попи. Тим часом Потап ще й рукою на це вказує. У підписі до публікації він написав: "My Hiphop#wifey ona set @kamenskux #nk у вашій хаті!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його компліментами і жартами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.