Соня Євдокименко-внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу Соня показала в мережі чарівні знімки, на яких з'явилася в незвичайному образі на вулиці в Нью-Йорку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на прогулянку Соня вийшла в сильному вбранні - на ній об'ємний бежевий кардиган цікавого фасону, під яким ледь помітно Темний топ. Волосся моделі розпущене і покрите модним білим капелюхом, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Євдокименко написала:" У той час, як місто стає свіжим і золотим, жителі Нью-Йорка ходять по вулицях у своїх улюблених кашемірових тонах, зосереджені і такі неймовірні". Фоловери дівчини не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засинаючи компліментами і питаннями про те, куди це вона пропала на кілька днів, що не публікувала нові фото.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.