У Мережі вже не перший тиждень користувачі активно говорять про зраду Сергія Глушка Наташі Корольовій. Та сама коханка Анастасія Шульженко процитувала у своєму Іnstagram Лева Толстого: "Всі щасливі сім'ї схожі один на одного, кожна нещаслива сім'я нещаслива по-своєму", - "Анна Кареніна".

Читайте Знай в Google News!

Дівчина у одному відео показала найвідоміші зіркові пари шоубізу, серед яких Павло Воля, Дмитро Нагієв, Олег Газманов, Влад Топалов зі своїми другими половинками.

"Як же це мило, коли люди не беруть на себе відповідальність за свої вчинки, коли винні всі навколо: повії, клофелінщиці, речовини, злісні зелені чоловічки (або це були сутності, я просто не помітила, теж була під "речовинами"🤔), ретроградний Меркурій, ТБ, ЗМІ, Ернст зрештою, ах ні, не він, змовники проти нього! Та хто завгодно, можна перераховувати і далі дурні виправдання і припущення, але це не до мене, це до того, хто на 200% м@@@к (букви можете самі поставить, кому як подобається). "ЗМІ винні", а я їм хочу сказати спасибі Зате, що дали мені можливість захистити себе! Бо з наявним адміністративним ресурсом, люди із зіркою в лобі можуть творить, що завгодно", - йдеться у повідомленні.

А себе дівчина називає простою смертною (зараховує себе до таких), і цікавиться, що робити? Як захистити себе?

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Тихо і мирно змиритися з тим, що хочуть на мене повісити? Чому ніхто вперто не хоче чути, що я все оприлюднила тільки після того, як оголосили про неіснуючу пропажу, у мене не було другого вибору, мене звинуватили в тому, чого я не робила і могли дати термін!!! Одумайтеся!!! А що це за Відео?))) Це що хіт Парад коханок, які зруйнували сім'ї?) Ну тоді якщо виходити з цієї логіки, то там не вистачає тільки однієї фотографії!!! Насолоджуйтесь!!! 😘 P. S: можете звинувачувати мене в цинізмі, відсутність душі і розуму, але мені плювати, я більше ніколи, ніколи не дам себе в образу!!! 🧡 🧡 🧡Всім любові, миру і гармонії!!! 🧡🧡🧡", - побажала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Королева яскраво помстилася Тарзану за зраду з "сурогатною мамою": сама майже стала "стриптизеркою".

Як повідомляв Знай.uа, коханка Тарзана зламала поліграф, для Корольової є сюрприз.

Знай.uа писав, акторка без Оскара: коханка Тарзана зізналася навіщо намагалася зруйнувати сім'ю Корольової.