Немолодий 59-річний Микита Джигурда поцілував в губи вікових прихильниць Михайла Єфремова біля будівлі Мосміськсуду. Епатажний російський артист плюнув на пандемію коронавірусу, без будь-яких засобів захисту почав чмокатись зі своїми ровесницями. Лише виглядать вони на 20-ку старшими.

Читайте Знай в Google News!

Раніше поліцейські проводили перевірку щодо актора Микити Джигурди, який відвідав село Дівеєво в Нижегородській області під час карантину. Схоже, Джигурда думає, що він безсмертний.

Актор Микита Джигурда розповів про докази невинності Михайла Єфремова в смертельному ДТП в червні поточного року. Він з останніх сил захищає правоту і невинність Єфремова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно у студії програми "Секрет на мільйон" лікар-психіатр зазначив, що актор поводиться демонстративно не сприймає думку інших. На його думку, така поведінка не є нормальною.

"Психопат завжди правий", - констатував він.

Фахівець припустив, що у актора може бути прикордонний розлад особистості.

"Завжди дуже хитка грань між епатажем і захворюванням", - уклав він.

Він зазначив, що Джигурда раніше мав досвід госпіталізації в психіатричну клініку, і порадив йому пройти обстеження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джигурда виправдався через розпусту в лазні з Волочковою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, морем запахло по всій окрузі.