Сексуальна українська артистка Тіна Кароль знялась для відомого глянцю Vogue Ukraine. Зірка отримала шквал емоцій у сотнях коментарів під фото. Багато робили Тіні компліменти, однак знайшлись і злісні хейтери, які відверто обізвали улюбленицю мільйонів. Дехто порівняв відвертість Тіни з Настею Каменських.

Читайте Знай в Google News!

Однак небайдужа коментаторка Валентина Поліно розповіла Кароль все, що думає про неї і зачепила за живе, адже у коментарі йдеться про сина Кароль - Веніаміна.

"Тіна, мабуть у вашого сина є телефон. Ви кажете, що любите свого сина. Він читає все, що про Вас пишуть, читають його друзі. Скажіть, вам не соромно перед своїм сином, своїми батьками та й взагалі перед людьми. Якщо ні, то роздягніться наголо, лягайте десь на людному місці і хай уже всі побачать ваші принади. Сором не тільки, як за артистку, а як за жінку. Після цих писанин не хочеться вас ні слухати, ні бачити", - написала жінка.

"Насправді її фігура в геть іншому стані(( всі можуть це бачити в передачах і кліпах. звичайна жидівська фігура, яка вже пливе. Треба не в корсетні сукні залазити, а в залі більше часу проводити", "Тина! Не делай такие фото. Ты оригинальна в том плане, что ты есть. Оставайся такой! Тебе это не идет! Я думаю твои родители и Веня не считают это красивым!!! Ты и так особенная! Нежеся! Чувственная! Будь такой!! Недосягаемой, а не...", "С голой задницей народная артистка Украины это, конечно, высокий класс! Интересно как раньше певцы обходились без подобных демонстраций всех частей своего тела?? Отвратитетльно и низкопробно!", "Голые жопы вошли в моду", - написали користувачі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Саме наступний пост Тіни Кароль викликав бурю емоцій у соціальній мережі:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.