Співачка та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна бере участь у телепроєкті "Танці з зірками" і активно ділиться своїми враженнями від шоу. Фото та відео з підготовки до ефірів танцювального конкурсу Саніна публікує на своїй сторінці в Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу перед своїми шанувальниками Юлія Саніна постала в образі у стилі пін-ап, в якому показалась на останньому епізоді шоу "Танці з зірками". На співачці - картата сорочка, коротка джинсова спідниця і сріблястий бюстгальтер зі загостреними чашечками.

Юлія Саніна, фото: instagram.com/the_hardkiss
Юлія Саніна, фото: instagram.com/the_hardkiss

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Куди ж Pin-up без джазу❤️ моя любов завжди зі мною # jazz", - написала артистка під відео, на якому захопила своїх підписників потужним співом.

Раніше співачка виклала відео з танцювального проєкту і зізналася у любові до стилю пін-ап: "Обожнюю Pin-up! Мої улюблені фільми Посмішка Мони Лізи, Прислуга зняті в стилістиці 40-50-тих💓".

Користувачі соціальної мережі відреагували на виконання джазових пісень Юліє Саніною численними лайками та коментарями. Під відео пишуть:

"Яка крута!! Талановита людина талановита у всьому😘💖"

"Яка крутишка 😍 образ дуже личить👏🏻"

"Каааайф🔥"

"Вау! Юля, Ви шикарна!❤️"

Коментарі, фото: instagram.com/the_hardkiss
Коментарі, фото: instagram.com/the_hardkiss

Коментарі, фото: instagram.com/the_hardkiss
Коментарі, фото: instagram.com/the_hardkiss

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саніна з Hardkiss відверто облапала партнера у брудних "Танцях з зірками": чоловіку співачки краще не дивитися

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."