Відома українська співачка Світлана Тарабарова нещодавно вдруге стала мамою 23 вересня у неї народилася дівчинка, яку вона назвала Марією.

На своїй сторінці в Instagram зіркова матуся поділилась першими фото донечки.

На світлині Тарабарова разом зі своєю крихітко, щаслива матуся разом з малятком у всьому білому. "Як два ангели", - зазначили шанувальники.

Кадр справді вийшов дуже світлий. Світлана тримає на руках свою Марійку і ніжно щось їй шепоче. Малеча одягнена в біле вбрання, так само як і її матуся. Світлана Тарабарова позує в білосніжних широких штанах та молочній сорочці.

Світлана зібрала волосся у хвіст, залишивши гривку вільно спадати. Артистка доповнила ніжний образ сріблястими сережками-кільцями. Заради фото зіркова матуся зробила легкий макіяж, нафарбувавши губи блиском і злегка підкресливши очі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Привіт від нас із крихіткою всім батькам", - написала у крментарі до фото співачка.

Шанувальники активно реагують на нову світлину Тарабарової з донечкою.

"Яка красива!", "Прекрасні! Безмежного вам щастя", "Ви приклад для всіх матусь, із захватом спостерігаю за вами", "Чудові", "Здоров'я вам та вашій сім'ї", – написали фани в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова сказала, як назвала донечку

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Тарабарова показала, як прогулюється з крихіткою на свіжому повітрі

Також Знай.ua писав, найтурботливіші татусі з "Квартал 95" і "Танці з зірками" Ткач і Яма зачарували артистичними дітьми