Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чарівні фото Тіни, на яких вона позує в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль млосно позує в цікавій природній локації. На ній світле прозоре плаття цікавого фасону, яке щільно облягає фігуру і крізь яке просвічується Біла білизна. Волосся співачки розпущене і недбало укладене, вона запустила в них руки, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фото йдеться: "Доброго ранку! Гарного дня, і нехай мрії збуваються. #Тінакароль #TinaKarol". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.