Телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяку" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в" Холостячку", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі" кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Нещодавно у своєму Instagram зірка показала миле фото, а в підписі до нього підняла важливу тему сексуального виховання дітей.

Читайте Знай в Google News!

"Сексуальність. Як багато в цьому слові. Життя йде і такі фундаментальні речі з її плином розкриваються в нашому житті все з нових і нових сторін. У дитинстві, якщо вірити Фрейду, цей аспект закладає в нас багато сценаріїв, з якими ми потім будемо йти в життя. У підлітковому віці вона розкриває нам душу: все ж пам'ятають першу гарячу любов?! Тепер, коли я і сама мама я дивлюся на це, і з висоти досвіду мені стає страшно. Те, який зараз діти бачать цю сторону нашого життя, не надихає і не заспокоює.

Кліпи, доступність порно, блогери і стримери, з усіх боків ллється моторошна спотворена форма того, як виглядає цей насправді, священний і сакральний акт. Мене жахає те, що мозок все зберігає, все залишається там. І що потім сформується з обривків цієї інформації? Як ми зможемо виховати, нове щасливе і вільне покоління, якщо в такому важливому питанні немає культури, обмежень і правильної освітньої політики?! Друзі, батьки, діліться досвідом і наболілим! Що думаєте з цього приводу? Як виховуєте своїх дітей?",- написала Мішина в підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.