Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спокусливі фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі позує перед камерою в цікавій локації - вона згинається в сміливих позах, сидячи на стільчику, і все навколо неї встелено леопардовою тканиною. На ній такий же "леопардовий" наряд - вузькі колготки і короткий топ, все це тільки підкреслило соковиті форми красуні. Її волосся завиті і красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Дженнер написала про свою нову колекцію. "ДИКА РІЧ. Моя нова колекція @kyliecosmetics виходить 26 числа! Я занадто довго чекала цього! Я так рада, що вона нарешті тут! Слідкуйте за оновленнями сьогодні в моїх сторіс". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що названі 5 наймолодших і найбагатших знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.