Відомий український блогер Дмитро Стужук, чоловік Софії Стужук, помер від ускладнень коронавірусу 15 жовтня, після повернення з Туреччини. При тому, що сама Софія до трагічної події була скептично налаштована щодо китайського вірусу, вважаючи, що все це фікція. Коли з Дмитром сталося непоправне, Софія написала, що його серце не витримало.

Фолловери Дмитра Стужука не відриваючись переглядали його сторінку, і виявили містичний знак. Своїм останнім літом, третього липня, Стужук опублікував у себе в Instagram провокаційну фотосесію, де він вимазаний кров'ю і тримає в руках серце, а на обличчі написано вираз болю. Геолокація, до слова, вказана"серце Києва".

"Важко боротися зі своїм серцем; однак розважливому чоловікові властиво його перемагати. Дякую за ефектні Арт Фото: https://instagram.com/pashamatoga",- підписав фото Дмитро Стужук. У світлі раптової кончини Стужука, ця фотосесія придбала зловісний сенс-вона ніби дійсно передчував, що його скоро не стане.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, український блогер Стужук помер через коронавірус - "Діми більше немає"

Як повідомляв " Знай.ua", сини хворого Кернеса закликали залишити батька в спокої: "Тільки вичухався"

Знай.ua писав, У Франківську від коронавірусу помер легендарний лікар: "Добряк зі світлою посмішкою"