Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. На цей раз Маша вирішила звернутися до кандидата

Читайте Знай в Google News!

"Я подумала, що було б круто, щоб проблеми нестачі притулків в містах були цікаві міській владі не тільки під час передвиборної гонки", - написала Маша.

Єфросиніна звернулася до кандидатів на вибори на місцеві вибори. Вона зазначила, що перед виборами зараз вони активно встановлюють дитячі майданчики, цікавляться питанням опалення.

"Я хочу нагадати вам про найболючіше питання в Україні – домашнє насильство. Щороку в Україні від усіх видів насильства страждає понад 1 мільйон жінок. Один мільйон це майже більше кожного з ваших міст. В Україні критично не вистачає притулків для жінок і денних кризових центрів, тому що на 10 тисяч населення потрібно одне ліжко-місце в притулку", - говорить Маша у відео.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ведуча запропонувала кандидатам порахувати і переглянути свої передвиборчі програми і подивитися, чи не забули вони врахувати цей факт.

Шанувальники підтримали ведучу в такій сміливій ініціативі і в коментарях висловили слова підтримки.

"Сильно ❤️ тільки потрібно було трішки раніше цей ролик випустити, щоб з'явився якийсь результат ((", "сподіваюсь, що щось зміниться після Ваших слів", "Розумниця", "Браво, Маша", " Маша, дякую Вам за круту ініціативу, а то кандидати викидають купу грошей на рекламу, а про дійсно важливі речі забувають..",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Маша Єфросиніна дала пораду хворим, як полегшити страждання.

Як повідомляв Знай. ua, Єфросиніна в ковбойських чоботях ускакала незрозуміло куди, улюбленець Данилко не витримав.

Також Знай. ua писав, що Маша Єфросиніна знайшла спосіб помолодшати без пластики, дешево і сердито.