Лідер гурту "Машина часу" Андрій Макаревич не часто балує свою аудиторію підписників інформацією із життя. Але коли вже публікує якийсь пост, то яскраво. Так, цього разу музикант щиро здивувався сміливістю своєї дружини і написав про це на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Дружина вразила: вперше в житті пішла під воду з рушницею вночі на течії (вода +15!) - і настріляла риби!", - йдеться у повідомленні.

Geplaatst door Андрей Макаревич op Dinsdag 20 oktober 2020

Музикант додав серію фото, де вони з коханою на човні посеред річки у спеціальних костюмах, а в руках у них ціла в’язка гігантської риби, яку наловила жінка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Користувачі в коментарях щиро здивувались неймовірному улову і талантам дружини Макаревича.

Макаревич, фото facebook
Макаревич, фото facebook

Як відомо, Макаревич має чітку громадянську позицію щодо України. Він виступав проти анексії Криму Росією та заявляв що вважає "територію Криму окупованою", хоча у своїх публічних заявах він також часто повторював фейки російської пропаганди про "мовне питання" як одну з причин виникнення конфлікту в Криму та на Донбасі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, незважаючи на поважний вік, Макаревич є активним користувачем соціальних мереж, і постійно радує передплатників унікальними архівними фотографіями.

Раніше Знай.ua писав, що Андрій Макаревич-російський музикант і співак згадав, чому його вчили в школі.

Також портал Знай.ua інформував, що російський музикант, лідер групи" Машина времени " Андрій Макаревич прокоментував тенденцію, у зв'язку з якою люди вибачаються у представників пригноблених груп, шляхом схилення колін.