Останнім часом мережу розбурхала зрада Сергія Глушка Наташі Корольовій. Лише ліниві не говорять про зіркові походеньки на ліво. Але Тарзан особливо цим не переймається, у своєму Іnstagram він опублікував відео, як в одних сірих трусах і у масці зайчика співає пісню і акомпанує собі на роялі.

Читайте Знай в Google News!

Шоумен виконує легендарну "Пісню про зайців", яку у свій час зробив хітом актор Юрій Нікулін, після того, як виконав її у кінофільмі "Діамантова рука".

"Трохи шкода минулого літа....але не будемо сумувати,друзі! Всім миру і здоров'я!", - написав Тарзан під відео.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тарзан вирішив відключити можливість коментувати свій сольний дебют в масці зайця після скандалу у родині через зраду Корольовій, однак відео набрало ситячі переглядів.

Тарзан, скріншот Іnstagram
Тарзан, скріншот Іnstagram

Він просто демонструє своє оголене тіло і кайфує від себе в такому образі. На відео видно, як підкачані спортивні біцепси і торс Тарзана виграють красою. А дивовижна і страшна маска зайця з зеленими зубами широко відчиняє рота, коли Тарзан співає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Королева яскраво помстилася Тарзану за зраду з "сурогатною мамою": сама майже стала "стриптизеркою".

Як повідомляв Знай.uа, коханка Тарзана зламала поліграф, для Корольової є сюрприз.

Знай.uа писав, акторка без Оскара: коханка Тарзана зізналася навіщо намагалася зруйнувати сім'ю Корольової.