Український актор і телеведучий Юрій Горбунов активний користувач соціальних мереж і часто тішить своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Сьогодні він опублікував новий знімок, на якому склав губки бантиком і зізнався, що Катя Осадча погано гріє восени.

Читайте Знай в Google News!

Горбунов разом з Тіною Кароль є беззмінними ведучими рейтингового шоу "Танці з зірками".

"Осінь!?холодно?Скоро зима?Ну тим ближче і швидше прийде весна!!Гарного всім настрою!!", - написав телеведучий у підписі до фото.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На світлині Юрій у блакитному піджаку із брошкою у вигляді маленької пташки. На голові зачіска, вкладена трохи хаотично, але це притаманно Горбунову. Він постійно так вкладає шевелюру. Телеведучий заінтригував українок такими обнадійливими словами і насмішив чоловіків надутими губками.

"Які губки🤣 краще б я цього не бачив 😳кошмари наніч гарантовані)", "Дыхание задержали?... До весны? 🙈😂😂", "Дуже "розумна" мисля, а розум прямо видно на обличчі🙄", - коментують користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, голий Тарзан після зради Корольовій знову взявся за свій інструмент: сховав обличчя за маскою "зайчика".

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Макаревича з "Машини часу" пішла під воду з рушницею: "Настріляла..."

Знай.ua писав, спокуслива українська співачка пішла слідами Руслани і втекла в Карпати: справжня гуцулочка.