Співачка та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна бере участь у телепроєкті "Танці з зірками" і активно ділиться своїми враженнями від шоу. Фото та відео з підготовки до ефірів танцювального конкурсу Саніна публікує на своїй сторінці в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Однак Юлія Саніна відчуває, як від її участі в шоу "Танці з зірками" страждають найдорожчі для неї люди - чоловік і маленький син. Співачка з головою занурилась у новий досвід і отримує неймовірний розвиток на танцях, але обділяє увагою своїх коханих чоловіків.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Бачу їх зараз так мало, але за цей час вони встигають мене відновити і відпустити знову в бій. Потерпіть ще трошки, рідні❤️ я вам все поверну сторицею💋", - написала Юлія.

Користувачі соціальної мережі відреагували на публічне звернення Юлії Саніної до рідних численними лайками та коментарями підтримки.

"Юля, ви справжній борець! Я вболіваю за вас і вашу перемогу в шоу. Ваші танці зворушливі та надихаючі!!!💖💖💖", "Татова копія!)😍 чудовий хлопчина! Чудова родина!)👏", "Які ви солодкі!!!❤️❤️💋💋🥰🥰", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Саніна з Hardkiss відверто облапала партнера у брудних "Танцях з зірками": чоловіку співачки краще не дивитися

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкрила всі свої секрети і запропонувала погратись: "Найбільше я боюся..."

Також "Знай.ua" писав, що Андре Тан після одужання від Covid-19 заговорив про розлучення: "Весь цей жах..."