Шанувальники розчарувалися у своїй улюблениці, після того, як вийшов новий сезон "Орла і решки" за участю старих ведучих Анастасії Івлєєвої і Юлії Коваль. Журналісти спробували розібратися, чому Настя припинила бути зіркою шоу.

Читайте Знай в Google News!

Перед стартом нового сезону Анастасія Івлєєва запропонувала своїм шанувальникам проголосувати, якщо вони хочуть бачити її в ролі ведучої знову. У підсумку під публікацією в акаунті телеканалу набралося 690 тисяч коментарів користувачів, які проголосували "за" те, щоб Івлєєва знову стала ведучою. Тоді Івлєєва писала: "Ви просто взяли і вирішили мої плани на найближчі півроку".

Настя Івлєєва та Юлія Коваль, фото: Instagram
Настя Івлєєва та Юлія Коваль, фото: Instagram

При цьому вона додала, що в історії програми ще не було такого, щоб глядачі вирішували долю ведучого. Після того, як була обрана перша ведуча, вона запропонувала вибрати собі пару. У підсумку відбулося друге голосування з кандидатурою подруги Івлєєвої, Юлією Коваль, але підписники були не раді такій кандидатурі. Однак Коваль все ж стала співведучою своєї подруги. Шанувальники засмутилися, але нічого змінити не змогли.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У першому випуску дівчата вирушили до Албанії. За традицією, вони кинули монетку, в результаті чого золота карта дісталася Івлєєвій, а 100 доларів — Коваль. Коли випуск вийшов в мережі, шанувальники заполонили випуск негативними коментарями на адресу Івлєєвої. Багато хто впевнений, що телеведуча "схопила зірку".

Дехто зазначив, що новий образ Івлєєвій не пасує: "Настя це ппц, зірку зловила, неможливо дивитися", "Настя розчарувала, раніше була справжньою, скромною, смішною. Зараз награно через чур, не подобається абсолютно", "Івлєєву неможливо вже дивитися, поводиться нерозумно, награно і з сільськими понтами", "Настян сорян, Твій час походу минув... нецікаво стало. Всім. Занесло кудись її...", - написали глядачі в коментарях до випуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Івлєєва з "Орла і Решки" показала місце страти і вокзал: "Більше пам'яток не залишилося".

Як повідомляв Знай.uа, Птушкін повертається: український мандрівник запустив власне шоу без Івлєєвої.

Знай.uа писав, ведуча "Орла і Решки" опинилася в найдорожчому особняку країни: "Належить шейху".