Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими фото на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно виконавиця поділилася з підписниками свіжим кадром. Лорак позує в дамській кімнаті сидячи на підвіконні. Для знімка співачка вибрала досить брутальний образ – чорну косуху зі зміїної шкіри, сірі штани незвичайного крою і чорні кросівки від Balenciaga.

У підписі до фотографії Кароліна побажала фанатам доброї ночі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Красуня❤️", "Нереальна💘 і Вам!✨ ", "Найкрасивіша😍❤️", "Воно ж брудне плитка плями від ніг... куди ти всілася😀", - пишуть у коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, донька росте, а Лорак молодіє: співачка показала несподіване фото зі своєю крихіткою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак у піджаку на голе тіло блиснула витонченою фігуркою: "Страждаємо".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак представила свій головний осінній хіт. Прониклива балада "Страждаємо і любимо" розповідає про почуття закоханих людей: як часом все непросто і неоднозначно.