Співачка Оля Полякова радує своїх шанувальників не тільки запальними піснями, під які танцює вся країна, а й яскравими знімками в своєму блозі Instagram. На останньому фото Полякова позує в яскраво-малиновому купальнику, притулившись до пальми. Вона висловила жаль Про карантин і про те, що українців ще не скоро "випустять". Але ж Полякова-та ще перелітна пташка. Її хлібом не годуй, дай прихопити з собою двох чарівних дочок і відправитися в який-небудь вояж.

Однак, під своїм постом Полякова поділилася песимістичними настроями щодо карантину та його завершення. Адже співачка вважає, що світ стане відкритим не раніше, ніж у 2022 році!

"Коротше, нас туди не скоро випустять! Напишіть кому, як і мені ,не вдалося на море вирватися, в цьому році ? Як думаєте, скільки ще світ буде закритий???? Хочете прогноз від мене? До 22го року😣 😞", - написала Ольга.

Запис, незважаючи на похмурий прогноз, дуже сподобалася користувачам. На фото відгукнулися понад 46 тисяч шанувальників, і в коментарях від щирого серця намагалися підбадьорити свою улюбленицю. Фолловери активно ділилися своїми "морськими історіями" і досвідом відпочинку в теплих краях і бажали Олі гарного настрою. Не обійшлося і без захоплення чудовою фігурою Ольги, яка як завжди на висоті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.